top of page
In productie: Projecten

IN PRODUCTIE

GIF_Banner_1920x731-loop-short-v3.jpg.gi

© Midhat Avdagic | Film is for Friends - Vector Amsterdam

KAIS - Still
still le balado.jpg

KAIS

Documentaire

KAIS verteld het verhaal van vijf Nederlandse avonturiers die al meer dan 20 jaar opzoek zijn naar vliegtuigwrakken uit de tweede wereldoorlog in de dichtbegroeide jungle van Papua Nieuw-Guinea. 
Vector volgt deze mannen in hun zoektocht naar een wel heel specifiek wrak: de 2 motorige B-25 bommenwerper die in de zomer van 1944 door de japanners uit de lucht geschoten wordt en een noodlanding in het moeras moet maken. Na twee weken overleven midden in de jungle van vijandelijk gebied worden de bemanningsleden gered door de Nederlandse reddingsleider Rapmund. Nu, 75 jaar later, treden de tijd Nederlandse avonturiers in de voetsporen van hun historische oorlogshelden en zien we in KAIS wat het betekend om een laatste droom te verwezenlijken nadat je hier jaren op hebt voorbereid. 

LE BALADO

Webserie

Voor uitgeverij ThiemeMeulenhoff produceren we de  webserie ‘Le Balado’. In de franse lesmethode Libre Service maken de kijkers kennis met 5 franse jongeren die een podcast maken en hun dagelijks leven bespreken op hun middelbare school. De webserie is bedoeld om de leerlingen die deze methode hebben op school kennis te maken met de woorden en zinnen uit het hoofdstuk.

Regie: Sjors Baarveld
Scenario: Roos Voorhorst 

Camera: Tomas van Harte 

bottom of page