IN PRODUCTIE

GIF_Banner_1920x731-loop-short-v3.jpg.gi

© Midhat Avdagic | Film is for Friends - Vector Amsterdam

KAIS - Still
Schermafbeelding 2021-04-19 om 15.08.02.

KAIS

Documentaire

KAIS verteld het verhaal van vijf Nederlandse avonturiers die al meer dan 20 jaar opzoek zijn naar vliegtuigwrakken uit de tweede wereldoorlog in de dichtbegroeide jungle van Papua Nieuw-Guinea. 
Vector volgt deze mannen in hun zoektocht naar een wel heel specifiek wrak: de 2 motorige B-25 bommenwerper die in de zomer van 1944 door de japanners uit de lucht geschoten wordt en een noodlanding in het moeras moet maken. Na twee weken overleven midden in de jungle van vijandelijk gebied worden de bemanningsleden gered door de Nederlandse reddingsleider Rapmund. Nu, 75 jaar later, treden de tijd Nederlandse avonturiers in de voetsporen van hun historische oorlogshelden en zien we in KAIS wat het betekend om een laatste droom te verwezenlijken nadat je hier jaren op hebt voorbereid. 

INTERNATIONALISERING OUDE HOLLANDSE WATERLINIE

Campagne

Voor de internationalisering van De Oude Hollandse Waterlinie ondersteunt Vector Amsterdam bij de distributie van een aantal media producten, gemaakt door Stichting Struinen en Vorsen. Een stichting die zich inzet voor cultuur en natuur in het Groene Hart. Vector verzorgt de ondertiteling van de producties die in hun campagne de grens over moeten gaan en voor internationale toeristen toegankelijk moeten worden en zet in samenspraak met deze stichting de social media campagne opzetten. Recentelijk heeft Vector in deze campagne de Waterlinie Experience video afgerond.